Legofigurer med kläder

Alla som någon gång har lekt med lego vet precis hur roligt det är att skapa egna minifigurer. Genom att byta ut hår, ansikten och kroppsdelar som torso och ben kan du också byta kläder på dina legofigurer.

Det hela är precis lika enkelt som när du väljer ut en snygg jacka herr från johnells.se. Även om det inte handlar om leksaker eller leksakskläder går processen till på exakt samma sätt. Du har en tanke om vilken typ av jacka du behöver, hur den ska se ut och vad den ska användas till. I lekens värld är detta ännu viktigare eftersom du ofta leker med olika yrkesgrupper. Förr i tiden var du mer begränsad till gula gubbar med klassiska yrken och kläder som polisuniform, brandmansjackor eller gubbar med läkarrockar. Idag kan du istället hitta pirater med skägg, trollkarlar med imponerande kläder, ninjagubbar och en hel del kläder även för kvinnliga legodockor. Det finns till och med orienterare som ger sig ut i legoskogen med rätt utrustning i form av en Gramicci som du kan hitta på johnells.se om du är intresserad av orientera på riktigt och inte bara i legolekens värld.

Ibland händer det dessutom helt otroliga saker, som när en två meter lång legogubbe med grön tröja och röda byxor flöt iland på en strand i engelska Brighton 2008. Ingen vet varifrån den kom, men barnen i området fullkomligen älskade den. Tankarna går osökt till “Gullivors resor” där minimänniskorna blev mycket fascinerade över Gullivors storlek och hans uppseendeväckande kläder. Besök närmaste legobutik eller andrahandsmarknaden om du vill uppdatera din legogarderob och besök johnells.se för att hitta en snygg vinterjacka när du ändå håller på.

lego

Pago