Bygg ett eget gym av lego

När det gäller lego och vad du faktiskt kan bygga är det bara fantasin som sätter gränserna. Den som inte själv vill komma på lösningar för hur gåband, vikter och hantlar kan byggas kan istället köpa ett färdigt gym av lego och sätta igång leken. Den som själv vill komma på lösningar kan till exempel besöka gorillasports.se för att ta en närmare titt på hur riktig gymutrustning ser ut. Läs mer här om hur du kan inspireras av riktiga hantlar och vikter för att skapa egen gymutrustning till din legostad.

Hämta inspiration ur verkligheten

Det finns hur många guider som helst på Youtube och Google för den som vill hitta lösningar som visar hur du kan bygga en helt egen stad av lego. Genom att köpa på dig mängder av gammalt lego får du i princip alla byggdelar du behöver för att sätta igång. En legostad innehåller köpcentrum, hårfrisörer, restauranger, bensinstationer, polisstationer, brandstationer, lägenhetskomplex, veterinärer, läkare och en hel del annat. Dessutom finns det tivoli, parker, biografer och naturligtvis gym. För varje del av legostaden du behöver bygga kan du hämta inspiration från verkligheten, men även från de set som företaget Lego redan har släppt. Verklighetens hantlar, vikter och träningsredskap går alldeles utmärkt att återskapa i lego. Det finns gott om stänger som du kan fästa vikter på och vips har du hantlar som dina legogubbar kan träna med.

Inget bygge är omöjligt

När det gäller lego finns det inget bygge som är omöjligt. Vad sägs till exempel om Legoland i Danmark med underbara ministäder och vackra hus? Den som verkligen vill hitta inspiration och låta fantasin flöda fritt kan bland annat leta i Guinness rekordbok där det finns en husvagn av lego i naturlig storlek med säng, möblemang, rinnande vatten, ljus och tillbehör som stekpannor och tandborstar av lego.

Pago